Napsali o nás

Sebeprezentujeme se všichni, všude a každý den

Možná vás občas napadne, že by nebylo špatné, naučit se
správnou rétoriku, držení těla, gestikulaci či mimiku. Dokázat
pracovat se svým strachem či trémou, když máte promluvit
před více lidmi. Jak zaujmout posluchače?

Expertní rozbor

Kdy Feri mlží a kdy říká pravdu?

Bývalý politik Dominik Feri má za sebou dvě stání u soudu. Obžaloba ho viní ze dvou dokonaných znásilnění a jednoho pokusu o něj. Feri to odmítá s tím, že se ničeho nedopustil.

Podcast

Umíte se prodat?

V čem nám technologie zatím nepomohou – Petr Vojnar – Czech Metaverse Podcast

Hodnocení kandidátů

Hilšer jako slizký šplhoun Mazánek i prezident Macron

První kolo prezidentské volby se koná 13. a 14. ledna. Podle průzkumů mají největší šance postoupit do druhého kola Andrej Babiš, Danuše Nerudová a Petr Pavel. Může Marek Hilšer něčím překvapit?

Hodnocení kandidátů

Peníze od Kellnerova pitbula: Středulova prezidentská kampaň

Kandidát na prezidenta Josef Středula se v minulosti dočkal podpory Miloše Zemana. V očích některých lidí to byl polibek smrti, šéf odborářů se pro ně stal v tu chvíli nevolitelný. Podle průzkumů moc šancí na postup do druhého kola neměl.

Hodnocení kandidátů

Pavel Fischer je dobrý prezident pro pražskou kavárnu

Kandidát na prezidenta Pavel Fischer je zkušený politik a diplomat. Působil v týmu prezidenta Václava Havla, byl velvyslancem ve Francii a Monaku. V letošní volbě se pokouší na Hrad usednout už podruhé.

Hodnocení kandidátů

Karel Diviš připomíná ukrajinského prezidenta Zelenského

Kandidát na prezidenta Karel Diviš měl složitý začátek kampaně. Ministerstvo vnitra na konci listopadu rozhodlo, že ho do prezidentské volby nezaregistruje kvůli chybě při sčítání podpisů. Podnikatel se odvolal k Nejvyššímu správnímu soudu.

Hodnocení kandidátů

Nerudová může působit hloupě a příliš kopíruje Čaputovou

Danuše Nerudová patří mezi favoritky prezidentské volby. Ekonomka však čelí ostré kritice. Podle zprávy Národního akreditačního úřadu porušovala Mendelova univerzita v Brně zákon i vlastní předpisy v době, kdy tam byla rektorkou.

Politici

Mynář věděl, že lže a bude brzy prozrazen. 

Vratislav Mynář lhal a prozradil sám sebe? Prezident Miloš Zeman podle svých lékařů není schopen dále vykonávat žádné pracovní povinnosti. Hradní kancléř to na nedávné tiskové konferenci zamlčel.